Open dagen Seijsener Recreatietechniek

Een uitdagende klus voor 600 gasten..

In mei 2016 ontvangen wij de aanvraag voor het verzorgen van de open dagen van Seijsener Recreatietechniet te Zaandam. Naast de open dagen zou er afscheid worden genomen van de huidige algemeen directeur en op de laatste dag aansluitend een feestavond voor medewerkers en partners.

De gasten konden gedurende de gehele dag inlopen en werden afhankelijk van het tijdstip gastvrij ontvangen met koffie en petit fours, een lekker lunch of hapjes met borrel.  Voor de open dagen werden 6000 uitnodigingen verstuurd. Hoeveel gasten er uiteindelijk komen is alijd een lastige inschatting bij dergelijke eventementen. Gasten vergeten zich in te schrijven en komen toch en anderen blijven weg ondanks een inschrijving.

Zodoende waren er bij de lunch op de eerste dag een groter aantal gasten dan verwacht. Gelukkig hadden wij het keukenteam op standby staan en direct (na overleg met de opdrachtgever) kon er geschakeld worden. Binnen 30 minuten werd de lunch weer aangevuld de gasten merkten niets van de “paniek” achter de schermen. In overleg met de opdrachtgever is de klus voor de tweede dag gelijk opgeschaald met 100 gasten. Uiteraard geen probleem…

Uiteindelijk kijken zowel wij als de opdrachtgever terug op 2 geslaagde dagen. Van de opdrachtgever ontvingen wij naderhand onderstaande e-mail: