Onze nieuwe website is live!

Achter de schermen zijn wij al een aantal maanden bezig met een complete make-over van onze website en met veel trots introduceren we een frisse online ervaring die het bestellen van buffetten, hapjes, partymaterialen en meer nog makkelijker maakt.

Waarom een nieuwe website?

In de afgelopen jaren heeft Lust Culinair Genieten aanzienlijke groei doorgemaakt, zowel op fysiek gebied als qua professionaliteit. Met deze toegenomen professionaliteit in gedachten en met het oog op de toekomst, was het hoog tijd om onze website grondig aan te pakken. We streefden naar een betere, snellere en modernere website. Naast een gestroomlijnd en aantrekkelijk uiterlijk, lag de nadruk vooral op het vereenvoudigen van het bestelproces in de webshop.

Bestellen bij Lust nu nog eenvoudiger

Dus hebt u binnenkort iets te vieren? Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsborrel, of ander evenement, of misschien wilt u gewoon genieten van een uitgebreide lunch op werk? Plaats dan nu nog eenvoudiger een bestelling op onze geheel nieuwe website. We horen graag uw ervaring.

Feedback is van harte welkom!

Bij de overgang van de website kan het natuurlijk zijn dat bepaalde dingen net anders werken dan u gewend bent. We hebben geprobeerd om de nieuwe website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mocht u ergens tegenaan lopen of feedback hebben over onze nieuwe website, laat het ons dan weten via info@lustculinairgenieten.nl

Nieuw account aanmaken

Indien u al eerder bij ons heeft besteld en over een account beschikt, verzoeken we u om tijdens het bestelproces een nieuw account aan te maken. De bestaande accounts zijn niet overgezet omdat we zijn overgestapt naar een nieuw systeem.