Catering Castricum

De catering van Lust, ook in Castricum.

De catering van Lust is vaak op maat, want elke gelegenheid is anders! De service van Lust kenmerkt zich door een persoonlijke en flexibele aanpak waarbij wij graag meedenken met uw feest, verjaardag of evenement. Uw wensen staan hierbij altijd centraal.

In de afgelopen jaren heeft Lust op de meest uiteenlopende plaatsen, voor talloze opdrachtgevers, de leukste en gekste cateringopdrachten verzorgd. Niets is te gek en overal is een passende oplossing voor te bedenken.

Zo is er gecaterd in schuren, weilanden, bouwplaatsen, modelwoningen, op daken, scholen, parken, ziekenhuizen, boten, tuinen, kerken, molens gemeentehuizen, partycentra, begraafplaatsen / uitvaartcentra, café’s, bedrijven en talloze huisadressen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Lust heeft er catering verzorgd.

Ook de opdrachten zijn zeer divers. Aan de dagelijkse orde zijn de lunches, buffetten, hapjes en barbecue’s (zomer en winter). Maar ook picknicks, maaltijden, high tea, walking dinners, recepties, bruiloften, koffie en thee service en lunchpakketten. Van chique hapjes tot bier & bitterballen, alles is bespreekbaar.

Kunt u op onze site geen informatie vinden over hetgeen u voor ogen heeft? Neemt u contact met ons op en bespreek uw wensen, u bent vast niet de eerste…

Neem contact op